Den maritime julekalender – 11. december

11_December

Julen står for døren og nedtællingen er nu i fuld gang! Hver morgen tager vi et kig i nyhedsarkivet fra det forgangne år. Glædelig 11. december.

Publisert

Hos Maritime Direct tæller vi ned til julen ved at kigge tilbage på årets sjoveste, skøreste, skæveste, vigtigste og mest skelsættende historier. Glædelig 11. december.

24.116 containere – Ny rekord for verdens største containerskib

Det schweiziske rederi MSC kunne i det forgangne år tage imod nybygningen MSC Tessa, der med en kapacitet på 24.116 containere snuppede rekorden for verdens største containerskib.

Der blev skrevet historie, da det kinesiske skibsværft China State Shipbuilding Corporation (CSSC) i midten af marts leverede det nybyggede containerskib MSC Tessa til det schweiziske rederi MSC.

Med en længde på 399,99 meter og en bredde på 61,5 meter er MSC Tessa noget af en mastodont, men mest bemærkelsesværdigt var dog mængden af last, som containerskibet har plads til ombord.

MSC Tessa kan nemlig klare mere end 240.000 tons cargo og har plads til svimlende 24.116 containere, der stables i lag af 26 containerere.

Kom tættere på MSC Tessa her

Powered by Labrador CMS